čtvrtek 15. listopadu 2012

Babinetky slaví 4. narozeniny

Na narozeninovém dortu Babinetek už svítí 4 svíce. 

Trochu jsme se rozrostly, sesbíraly nové zkušenosti, přečkaly dětské nemoci a kousek se snad posunuly při tvorbě kitů. Mnohé z nás se také vrátily z mateřské dovolené do pracovního procesu a ve svém volnu se i nadále věnujeme tomu, co nás spojilo. Ať se jednotlivé části kitů povedly více, či méně, byly tvořeny s nadšením a přáním udělat radost druhým. 
Babinetí blog si našel své pravidelné návštěvníky. Podle ohlasů víme, že tu nacházíte kromě freebíček také odpovědi na vaše problémy, se kterými se vy, které začínáte se scrapem, potýkáte. Vážíme si vaší přízně a máme radost, že jste s našimi collabovými vláčky projeli celou republiku od západu přes Prahu až na Moravu. Rády jsme vás všechny vítaly. Těší nás každý váš komentář a LO, které někde uvidíme.  Doufáme, že toto naše přátelství bude pokračovat. 

Jak už jsme naznačovaly včera, našim hlavním narozeninovým dárkem pro vás všechny je collab Vánoční jiskření / Christmas sparkling, který se zde na blogu objeví 17.11. v 16.00 hod. 

Protože máme ale velkou chuť právě v dnešní náš den otevřít šampus a zavzpomínat na náš první kit, kterým byl "mikulášský", rozhodly jsme se, že tady pro vás připravíme i takový narozeninový předdárek,  má spojitost s collabem, který už za dva dny spatří světlo světa. Náhled dárku taky nečekejte, je to prostě překvapení .... a tak kdo chce, nechť si stáhne obsah naší "narozeninové tašky" a trošku si tak zkrátí dobu, než vypustíme ten dárek hlavní. 

Na závěr mi dovolte jednu zásadní věc, kterou tady jako "pomyslný šéf"  Babinetek prostě chci uvést. Je to poděkování. 

Chci touto cestou poděkovat vám všem holky Babinetky za to, jak jste skvělé, za to, jak přesto, že každá máte své starosti, problémy, tak přesto usedáte k počítačům a hodiny a hodiny tvoříte to, co se tady pak objevuje. Ať už samotné kity, tak následná ločka, aranže, QP, pohlednice, ale také kalendáře a podobně. Že do toho dáváte vše, své umění a hlavně své srdce. Děkuji za to, jak se kolikrát v zákulisí na Babinetu i zasmějeme při výběru palety, tématu, zpracování, prostě za to, že jsme tým. Mé díky patří vám všem. Babinetky díky ♥







6 komentářů:

Tinisek řekl(a)...

Milé Babinetky, přeji vám všem
kromě zdraví, které je tak důležité, kromě lásky bez které nemůže člověk žít, kromě štěstí,kterého není nikdy dost,hodně krásných dní plných báječné inspirace při tvorbě nádherných kitů, které s námi sdílíte, protože my "závisláci" nemůžeme a nechceme bez nich žít.
Zdvíhám pomyslnou číši a připíjím NA ZDRAVÍ!!!

Andrea řekl(a)...

Moc děkuju přeji vše nejlepší!

Linda řekl(a)...

Hello and Thank you for this lovely download...

jirsev řekl(a)...

Milé Babinetky,moc děkuju za všechna vaše freebie a vůbec všechno co děláte a přeju hodně hodně zdraví, štěstí a tvůrčích nápadů do dalších let

Anonymní řekl(a)...

Vše nej holky!!! A hodně krásných výtvorů, které potěší nejen Vás ale i ostatní :-). Jste super!!!! Katka

Markyna řekl(a)...

Také se přidávám s gratulací, a do dalších let přeji dostatek elánu a inspirace k tvorbě dalších krásných freebies. Markyna