středa 28. listopadu 2012

Vysvětlení, aneb zlodějna nás uráží

Tento příspěvek píši vám všem těm poctivým, kteří se na naše šablony těší, respektují naši práci a používají je jen k tomu, k čemu jsou určené, tudíž k soukromému použití. Těmto všem se předem omlouvám a věřím, že vás takových je většina. Je to vlastně vysvětlení, proč najednou linky nejsou.
Bohužel došlo k tomu, že jsme zjistily, že ne všichni lidé jsou poctiví, ale že naše šablony jsou stahovány a zcela bez rozpaku nabízené za nehorázné ceny k prodeji, a to i grafickým studiem - tudíž zcela komerční věc. Na základě tohoto linky okamžitě stahuji, než k tomu my jako Babinetky zaujmeme stanovisko a zvolíme si další postup. Bát se nemusíte, o naše kity a veškeré další produkty rozhodně nepříjdete. Jedná se jen a jen o hotové šablony.
Upřímně říkám, že nás tato věc nesmírně mrzí, bere nám chuť do práce, a proto věřím, že brzy najdeme řešení. 
Na závěr snad jen dotaz pro ty, kvůli kterým k tomuto došlo....zkusili jste si někdy něco sami vytvořit? Zkusili jste si, kolik práce, úsilí, talentu a hlavně srdce za tím je? Asi ne ! My to děláme v našem volném čase, na úkor našich rodin, bezesných nocí a děláme to pro lidičky, kteří mají rádi scrap. Neděláme to ale proto, aby jste na nás někteří vydělávali !

7 komentářů:

jirsev řekl(a)...

Naprosto s vámi souhlasím a doufám, že učiníte opatření vůči těm, kteří se na vaší práci pro nás obyčejné lidičky obohatili a věřím, že se dočkáme opět nějakých krásných věcí od vás. Moc vám všem držím palce a přeji krásné a pohodové vánoce.
důchodkyně z Moravy Jiřina-Hovoranka

Anonymní řekl(a)...

Také držím palce, Váš kalendář máme na zdi již několikýtám rokem, věřím, že ani tentokrát nebude chybět...
Přeji hodně sil a hlavně se nenechte odradit. Vaše práce je úžasná!!!!
Krásné Vánoce vám všem!!! Tamara

Anonymní řekl(a)...

To je mi líto, vím kolik práce za tím vším stojí. Vždycky jsem k Vám ráda chodila na inspiraci a občas z nedostatku času využila pro sebe Vaše hotové práce, které jsou úžasné a moc za ně děkuji.
Přeji ať se to vše nejrychleji vyřeší a děkuji za Vaše stránky.
Jarka

Anonymní řekl(a)...

Je to smutné :( moc ráda sem chodím a je tu skvělá inspirace.... já sama ráda upravuji fotky do rámečků :) vánoční a velikonoční přání si tvořím sama a dá to opravdu hodně práce mám 3 děti nejmenší má 16 měsíců tak sedím do noci tak sama vím co to dá práce. Krásné vánoce Radka

Unknown řekl(a)...

To mě moc mrzí :-( Každopádně doufám, že to půjde udělat i nějak jinak. Je to smutné, sama jsem občas měla dost práce uvažovala o tom, že bych si to zaplatila, ale když jsem viděla ty sumy... :-(

Vždy jste potěšily a tuším, že jsem přímo celé šablony použila 2x - na začátku před 4mi lety a pak letos (nebyl čas), jinak jsem si kalendáře dělala sama - ale samozřejmě i zde za vaši pomoci - díky číselníkům, rámečkům, obrázkům, za což vám chci velice poděkovat!

Anonymní řekl(a)...

Hello and sorry to hear about the steals. I cannot read what has already been said so I am sorry if this is a repeat. But other creators have set it up to where you have to sign in and get permission from the creators to go to a particular site and able to then download your work. This can be done for any and all work. I don't know how this is done but I can give you the name of the person who has done this, gerda. She has beautiful posers. Good Luck.

Anonymní řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.