úterý 18. srpna 2009

Nový kit - Prázdniny na táboře

Přinášíme nový kit s aktuální tématikou, autorka kitu Fool-pick k němu píše :
...vytahla jsem pár starých fotek,oprášila je a začala překreslovat do počítače..vše je kreslené myší v programu gimp,takže jsem se u toho zapotila,vyvztekala a docela i zasmála,určitě tam najdete spoustu věcí co je třeba vylepšit a já se budu snažit to do příštího frebíčka udělat...doufám,že se Vám můj kit bude líbit a vytvoříte s ním spoustu krásných loček,aby jste měli krásné vzpomínky na prázdniny Vašich dětí...nový kit je na téma TÁBOR,takže si myslím docela aktuální,tak nenechte svoje fotky ležet v počítači a vdechněte jim trochu fantazie..kit obsahuje dohromady 73elementů jak bez stínu tak se stínem a 12 papírů, přeji krásné tvoření...



3 komentáře:

Anonymní řekl(a)...

Thank you so much for this Freebie. I want to let you know that I posted a link to your blog in Creative Busy Hands Scrapbook Freebies Search List, under the Page 10 post on Aug. 18, 2009. Thanks again.

nine řekl(a)...

This kit is so beautiful! It caught my eye immediately on Creative Busy Hands Freebie page. I love your handpainted elements... I bet this took a lot of time... I love it! Thank you so much!

wismaria řekl(a)...

Unable to retrieve these items?