středa 25. listopadu 2009

Zrníčka naděje a pomoci ...

Zdravím všechny, kdo nakukujete a rádi chodíte na nás Babinetky!

Nejde o žádný spam, nebo vtip……jde o pomoc pro jednu rodinu, která se dostala do hodně smutné a těžké situace. Osud byl zase jednou příliš krutej...Blíží se čas vánoční, čas horečného shánění dárků, pečení cukroví, úklidu domácnosti, ale tak čas, kdy otevíráme svá srdce a přemýšlíme nad tím, koho potřebného letos malým či velkým finančním nebo jakýmkoliv darem obdarujeme. Jedna nádherná rodina bude mít bohužel letos ty nejsmutnější Vánoce v životě. Rodina se čtyřmi dětmi, z toho jednou těžce postiženou holčičkou, rodina, která přišla včera o tátu, manžele, přítele a báječného parťáka, při dopravní nehodě, nejspíš vinou nepozorného řidiče, který mu způsobil na jeho skútu smrtelné zranění.
Pokud stále nejste rozhodnutí, kam peníze letos pošlete, udělejte to prosím stejně jako já na účet občanského sdružení Zrnka, výsledek celé akce bude ve 100% výši předán Diny a její rodině. Kdo jim může poslat nějaké to ,,ZRNÍČKO,, budu moc ráda.
Zde jsou odkazy kde se o této tragédii můžete dočíst, a kde naleznete případně i číslo účtu první pomoci pro maminku se čtyřlístkem, co zůstaly krutě na vše sami....

http://www.klarcinblog.cz/

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=111179&mode=nested&order=0&thold=0#310283

http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=24202&postdays=0&postorder=asc&workarround=0&start=45

http://www.zrnka.cz/

Děkuji všem...protože každé i nepatrné zrníčko pomoci, když se spojí s dalším, tak v součtu je jich více a více...a snad pomůžou...

sobota 21. listopadu 2009

MIX texty jen tak pro radost

Vytáhla jsem ze šuplíčku texty jedné naší babinetí šikulky Annave, aby mohly udělat radost i dalším lidičkám. Sada obsahuje 20 textů - a je to takový mix - od každého něco :-)



Autorka : Annave